FEI Tack App

4 juni, 2023

🐎📱 FEI Tack App 📱🐎

FEI har utvecklat en användbar app för att kontrollera vilken utrustning som är tillåten i alla olika grenar. Man kan söka på utrustning för både häst och ryttare för såväl internationella tävlingar som tävlingar i Finland. Appen lämpar sig för alla tävlande och funktionärer.
Observera att appen fortfarande utvecklas och uppdateras och informationen är kanske inte alltid den senaste.

FEI on julkaissut hyödyllisen sovelluksen, jolla voit tarkistaa hevosen ja omat varusteet kaikissa lajeissa. FEI TackApp:n kautta on haettavissa tietoa sallituista ja kielletyistä varusteista ja pukeutumisesta kansainvälisissä sekä kotimaan kilpailutapahtumissa. Sovellus on hyvä kaikille kilpailijoille sekä toimihenkilöille varusteiden tarkistamiseen. Sovellusta kehitetään koko ajan ja tieto ei välttämättä ole ajan tasalla.

Apple Store: https://apps.apple.com/kw/app/fei-tackapp/id6448122736

Google Store:https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fei.tack&hl=en_US&fbclid=IwAR3aRvLH5INWPGmRIFI8-4dqvCc1ckFpjaA8SC4KSke79mMsazARMfqQGZE