Syyslukukauden ratsastustunnit Caprillissa

16 augusti, 2019

Oletko jo varannut PAIKKASI SYKSYN RATSASTUSRYHMIIN?
Tunteja järjestetään kuten ennen, ma ti, to, pe & su-illat.

Ole hyvä ja ilmoita erityisesti, jos toivot samaa tuntipaikkaa kuin keväällä, tai sinulla on muita toiveita päivästä / ajasta / muusta, jotta saamme muodostettua ryhmät sopivasti!

Ryhmiä on aikuisille / nuorille / lapsille, estevalmennuksia, kouluratsastussuuntautuneita ryhmiä, ryhmiä jotka harjoittelevat sekä esteitä että koulua, on myös toivottu valmennusryhmää joka ratsastaa koulua joka toinen ja esteitä joka toinen viikko. Minivalmennus eli 1 koulu- ja 1 estetunti joka viikko on myös mahdollista. Olet tervetullut myös omalla hevosella. Alkeisopetusta järjestetään yksityisesti, kunnes oppilas on edistynyt niin pitkälle, että voi liittyä sopivan helppotasoiseen ryhmään.

Voit ilmoittautua puh / tekstiviestillä 040 7380502 – Laura tai lähettää Facebook-yksityisviestin Caprillille. Sähköpostitse voit lähettää kysymyksiä, mutta valitettavasti voi kestää joskus kauemmin, että ehdin vastata niihin, joten varaukset mieluiten kahden ensin mainitun kautta. 

TERVETULOA!